Wednesday, March 28, 2007

Tissiriippuvuus

Meillä on puhuttu jo viikkoja Wollen vieroituksesta. Mutta sepäs onkin helpommin sanottu kuin tehty! Pieni tissiriippuvainen poitsu riippuu kiinni saavutetussa edussa viimeiseen asti. Kaksi kertaa on jo yritetty ja aina on vieroitus keskeytynyt syystä tai toisesta. Pari viikkoa sitten ajattelin että kolmas kerta toden sanoo. Pääsimme jo siihen pisteeseen, jossa Wolle joi kahdella aterialla päivässä lehmänmaitoa, kun poitsu tuli kipeäksi. Pikkuepeli ei suostunut syömään eikä juomaan juuri ollenkaan. Kun sitten monta tuntia syömättä ollut pikkuraukka hamuaa itkien ja posket kuumeesta punoittaen kohti rintaa, niin yritä siinä sitten vierottaa...Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! Nyt onneksi kipeys alkaa mennä ohi.

1 comment:

Anonymous said...

Terveiset Nykäskylästä! Törmäsin blogiinne tässä töiden keskellä. Vieroitusohjeita en osaa antaa, sen verran tissiriippuvuutta on omissakin geeneissä. Mutta ikäväkseni kuulin, että saattaisitte jatkaa vieroittamista ja muutenki elämäänne pk-seudulla? Toivottavasti suunnitelmia ei vielä ole lyöty täysin lukkoon, vaan toivo Turun puolesta vielä eläisi!

Itse olen yövalvomisista turvassa aina täällä JKL:ssä käydessä. Tosin päivät venyvät pitkiksi, kun töiden rajoittajat (L&S) eivät ole paikalla, ah.

Nähdään seuraavan raamiksen yhteydessä!!

Terv.JP