Monday, January 15, 2007

Postcrossing

Löysin tämän uuden harrastuksen postin lehdestä ja innostuin heti. Homma toimii siis niin, että netin kautta pyydetään osoitetta. Sitten saatuun osoitteeseen lähetetään postikortti, jotain kivaa mitä halutaan näyttää Suomesta. Halutessaan voi lähettää viisi korttia kerralla. Kun kortit on lähetetty niin ei kun odottelemaan. Pian alkaa omasta postiluukusta tulla esiin kortteja ympäri maailmaa. Niitä saa saman verran kuin on itse lähettänyt. Parasta koko jutussa on se, että koskaan ei tiedä milloin saa postia ja mistä. Kortti on aina mukava yllätys. Kortin lähettäjiä on laidasta laitaan. Itsellenikin on tullut kortteja milloin keski-ikäiseltä USA:laisen farmarin vaimolta, milloin nuorelta belgialaiselta Raamatun arkeologian opiskelijalta, milloin brasilailaiselta graafiselta suunnittelijalta tai pieneltä mormonipojalta. Jos kiinnostaa niin suosittelen lämpimästi. http://www.postcrossing.com/

2 comments:

any said...

Tuo on aivan mainio idea! Innostuin itse jotain puoli vuotta sitten lähettelemään kortteja ja sainkin monta mielenkiintoista. Sitten innostus lopahti ja vähän aikaa sitten tuli ilmoitus, että minut on poistettu rekisteristä laiskuuteni vuoksi... Mutta kai sitä voi aina aloittaa uudelleen, jos vielä jaksaa.

piscator said...

En kommentoi viimeisintä, vaan yleensä bloggailua. Se on hyvä kanava saada sanottua sanomista vaativat ajatukset. En kuitenkaan täysin ymmärrä sellaista blogiekshibitionismia, jossa julkiseen mediaan kirjoitetaan oman elämän yksityisiä asioita.Eikö olisi kummallista, jos vihamieheni lukisi blogistani asioita, joita en ole kertonut edes vaimolleni tai ystävälleni.